Ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στις αποστολές καθώς οι μεταφορικές εταιρείες έχουν μεγάλο φόρτο αυτή την περίοδο. 

Ζητούμε την κατανόηση σας. Εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για ταχύτερη αποστολή

Σχετικά με το Ίλινο

Τέσσερις γενιές της οικογένειάς μας έχουν οδηγήσει την επιχείρησή μας από το ταπεινό και δύσκολο ξεκίνημά της στο σήμερα. Η βοήθεια της μιας γενιάς στην άλλη αλλά και η μεταφορά γνώσης και εμπειρίας εξαργυρώθηκε στη δημιουργία του ΙΛΙΝΟ.

Το ΙΛΙΝΟ ιδρύθηκε το 1980 και με μελετημένα και προσεκτικά βήματα έχει σήμερα 2 καταστήματα: Το πρώτο, ιδιόκτητο στο Πέραμα με εκθεσιακό χώρο 500 τ.μ και το δεύτερο στη Νίκαια με εκθεσιακό χώρο 80 τ.μ..
Οι προτάσεις μας είναι εξειδικευμένες στη διακόσμηση του σπιτιού και αφορούν είδη δώρων, υαλικά, έπιπλα και φωτιστικά, επιλεγμένα με γούστο από επώνυμες εταιρίες του χώρου καθώς επίσης, οικιακά είδη για τον εξοπλισμό της κουζίνας σας, είδη γάμου και προϊόντα decoupage.
Πιστεύουμε ότι η εξέλιξη και η επιτυχία μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τη σταθερή προσήλωση μας στην εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Σας περιμένουμε στα καταστήματά μας για να σας εξυπηρετήσουμε προσωπικά ή μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας on line μέσω e-shop και να σας αποσταλούν στην πόρτα σας.

Σε όλους εσάς, από όλους εμάς στο ILINO - Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας!

Ilino
Πετρίδου Αικατερίνη & Ιωάννα

 

 

A