πασχαλινη διακοσμηση πασχαλινη διακοσμηση

Το Πάσχα λειτουργεί ως επίσημη έναρξη της άνοιξης. Τα παστέλ αλλά και τα έντονα χρώματα, οι λουλουδένιες συνθέσεις και τα αξιολάτρευτα διακοσμητικά από μικρά ζωάκια χρησιμοποιούνται συχνά στο πασχαλινό ντεκόρ.

πασχαλινη διακοσμηση

Διακόσμηση πόρτας

Καλωσορίστε την Άνοιξη και τους επισκέπτες σας με ένα πολύχρωμο στεφάνι αυγών του Πάσχα στην μπροστινή πόρτα και αν είστε από τους τυχερούς που έχουν κήπο τότε στολίστε την είσοδο στην πρασιά σας με ξύλινες Πασχαλινές πινακίδες.

πασχαλινη διακοσμηση

Διακοσμήστε με πολύχρωμα αυγά

Στολίστε ένα κλαδί με πολύχρωμα αυγά σε έντονα χρώματα. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Ένα τέτοιο κλαδί πάνω στην τραπεζαρία σας ή στο μπουφέ σας θα στολίσει το χώρο και θα του δώσει ένα χαρούμενο και παιχνιδιάρικο τόνο.

πασχαλινη διακοσμηση πασχαλινη διακοσμηση πασχαλινη διακοσμηση

πασχαλινη διακοσμηση

Πιατέλες με ξύλινα διακοσμητικά - λουλούδια και κολοκύθες από βελούδο δίνουν ένα ανοιξιάτικο ύφος στον χώρο μας.
Ξύλινα διακοσμητικά σε συνδυασμό με πιατέλες σε φυσικές αποχρώσεις για τους λάτρεις του cottage style αλλά και λούτρινα λαγουδάκια που θα λατρέψουν τα πιτσιρίκια του σπιτιού.

πασχαλινη διακοσμηση

Ας βάλουμε λοιπόν την φαντασία μας να δουλέψει και ας μεταφέρουμε τα χρώματα της φύσης στο σπίτι μας. Όλη αυτή η έκρηξη χρώματος θα προσφέρει χαρά, ηρεμία και ζωντάνια στο χώρο και στην διάθεσή μας.

Το Πάσχα μπορεί να μας δημιουργεί μια θλίψη ιδιαίτερα όλο αυτό το κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας αλλά δεν παύει να είναι μια γιορτή που εξυμνεί την αναγέννηση της φύσης και της ζωής χαρίζοντας φως και ελπίδα στις ζωές μας.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ !