Μύρισαν Χριστούγεννα και στα καταστήματά μας βάλαμε τα γιορτινά μας!

Το Χριστουγεννιάτικο ταξίδι για μας ξεκινάει πολύ νωρίς. Ξεκινάμε λοιπόν από τέλη Ιανουαρίου στις εκθέσεις του εξωτερικού για να δούμε ποιές είναι οι νέες τάσεις, τα χρώματα, με λίγα λόγια το στυλ και το ύφος που θα κυριαρχήσουν. Άλλωστε σας είχαμε δώσει μια μικρή γεύση με ένα προηγούμενο άρθρο στο blog μας.

Από τέλη Μαίου μέχρι τέλος Ιουνίου δειγματιζόμαστε από τις ελληνικές εισαγωγικές εταιρίες στο χώρο της διακόσμησης και επιλέγουμε με προσοχή τους κωδικούς που ταιριάζουν. Οι πρώτες παραγγελίες γίνονται αυτό το διάστημα.

Τέλος Σεπτέμβρη με την έκθεση που γίνεται για τα καταστήματα του χώρου μας, βάζουμε και τις τελευταίες παραγγελίες ώστε να καλυφθούν όλες οι ελλείψεις. Μόλις μπει ο Νοέμβρης είναι η εποχή που στολίζουμε τα καταστήματά μας. Είναι ο μήνας που υλοποιούμε όλες τις εικόνες που έχουμε συλλέξει με προσοχή όλη τη χρονιά.

Τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα, οι συνδυασμοί, τα αντικείμενα, οι μικρές λεπτομέρειες, τα στολιδάκια, τα φωτάκια, οι γιρλάντες και τα στεφάνια έρχονται όλα σιγά σιγά και πέρνουν τη θέση τους στον καμβά του Χριστουγεννιάτικου ονείρου μας.

Ένας ολόκληρος χρόνος δουλειάς υλοποιείται. Όλα αυτά τα χρόνια, έχετε στηρίξει τις επιλογές και μας δίνετε κουράγιο για να συνεχίσουμε.

Σας ευχαριστούμε !!!

βιτρινα χριστουγεννων

βιτρινα χριστουγεννων

βιτρινα χριστουγεννων

βιτρινα χριστουγεννων

βιτρινα χριστουγεννων

βιτρινα χριστουγεννων

βιτρινα χριστουγεννων