Παραλαβή από το κατάστημα

Υπάρχει η δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας χωρίς καμία επιβάρυνση από το κατάστημα  της Νίκαιας αρκεί να έχετε επικοινωνήσει μαζί μας

Αποστολή με courier ή μεταφορική εταιρία

  • Για παραγγελίες πάνω από 70€ δεν χρεώνεστε μεταφορικά.Για μικρότερες παραγγελίες επιβαρύνεστε με το κόστος των μεταφορικών & της αντικαταβολής (στην περίπτωση που είναι με αντικαταβολή ). Το ακριβές ποσό χρέωσης της αποστολής εξαρτάται από το βάρος της παραγγελίας και υπολόγιζεται αυτόματα πριν ολοκληρώσετε την παραγγελίας σας.

  • Στις περιπτώσεις που το συνολικό βάρος της παραγγελίας ξεπερνάει τα 15 κιλά, η παράδοση πραγματοποιείται από μεταφορικές εταιρείες και ενδέχεται ο χρόνος παράδοσης να είναι μεγαλύτερος. Σε περιπτώσεις που ο προορισμός της παραγγελίας χαρακτηρίζεται απομακρυσμένος ή δυσπρόσιτος από τις συνεργαζόμενες εταιρίες θα προηγείται συνεννόηση μαζί σας πριν την αποστολή της για τον ακριβή τρόπο παραλαβής. Σε αυτήν την περίπτωση έχετε την επιλογή της παραλαβής της παραγγελίας σας από τον πλησιέστερο σε εσάς σταθμό της συνεργαζόμενης εταιρείας χωρίς επιπλέον κόστος ή την παράδοσή της στον απομακρυσμένος ή δυσπρόσιτο τόπο με επιπλέον χρέωση σύμφωνα με τους ισχύοντες τιμοκαταλόγους της συνεργαζόμενης εταιρείας.

                      Στην περίπτωση μεταφοράς με μεταφορική εταιρεία δεν υποστηρίζεται ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή. 

  • Η εταιρεία μας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την έγκυρη ενημέρωση της διαθεσιμότητας όλων των προϊόντων που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και για την έγκαιρη παράδοση σε εσάς των προϊόντων που έχετε παραγγείλει με βάσει το παραπάνω χρονοδιάγραμμα. Δεν ευθύνεται όμως για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που εκφεύγουν από τον έλεγχό της. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, φυσικές καταστροφές, προβλήματα και καθυστερήσεις των προμηθευτών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις. Στην περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων η εταιρεία μας θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας και να σας ενημερώσει σχετικά και να συνεννοηθεί μαζί σας για την νέα παράδοση ή την παράδοση άλλου προϊόντος.

Χρόνος Παράδοσης Προϊόντος

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας ορίζεται εντός Αττικής σε 1 - 3  εργάσιμες και εκτός Αττικής, σε 3 - 5 εργάσιμες ημέρες και εξαρτάται από τον τόπο αποστολής της και από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα όλων των επιλεγμένων προϊόντων, η εταιρία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας προκειμένου να μας ενημερώσετε εάν επιθυμείτε η παράδοση να εκτελεστεί σε στάδια ή εναλλακτικά να υπάρχει κάποια καθυστέρηση μέχρι την ολοκλήρωσή της.