Για να αποκτήσετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μπορείτε:

1) Να πραγματοποιήσετε γρήγορα και εύκολα την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Μπορείτε να επιλέξετε τα προϊόντα της αρεσκείας σας, να τα τοποθετήσετε στο καλάθι αγορών σας και ακολουθώντας τα βήματα που υποδεικνύονται να ολοκληρώσετε άμεσα την αγορά σας.

2) Να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 210-4256780 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00 - 14:00 ) και θα είμαστε στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσουμε για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να καταγράψουμε την παραγγελία σας. Οι κωδικοί των προϊόντων που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα συμβάλουν στην απλοποίηση της διαδικασίας της παραγγελίας σας.

3) Να επισκεφτείτε τα καταστήματά μας όπου θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε εκείνα τα προϊόντα που είναι πιο κατάλληλα για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της και τη βελτίωση της περιήγησής σας. Πατώντας «Αποδοχή» αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας.