Τέσσερις γενιές της οικογένειάς μας έχουν οδηγήσει την επιχείρησή μας από το ταπεινό και δύσκολο ξεκίνημά της στο σήμερα. Η βοήθεια της μιας γενιάς στην άλλη αλλά και η μεταφορά γνώσης και εμπειρίας εξαργυρώθηκε στη δημιουργία του καταστήματος ΙΛΙΝΟ στη Νίκαια το 1980.

Οι προτάσεις μας είναι εξειδικευμένες στη διακόσμηση του σπιτιού και αφορούν είδη δώρων, υαλικά, έπιπλα και φωτιστικά, επιλεγμένα με γούστο από επώνυμες εταιρίες του χώρου καθώς επίσης, οικιακά είδη για τον εξοπλισμό της κουζίνας σας, είδη γάμου και προϊόντα decoupage.

Πιστεύουμε ότι η εξέλιξη και η επιτυχία μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τη σταθερή προσήλωση μας στην εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Σας περιμένουμε στο καταστήμα μας για να σας εξυπηρετήσουμε προσωπικά ή μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας on line μέσω e-shop και να σας αποσταλούν στην πόρτα σας.

Σε όλους εσάς, από όλους εμάς στο ILINO - Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας!

Ilino
Πετρίδου Αικατερίνη & Ιωάννα

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της και τη βελτίωση της περιήγησής σας. Πατώντας «Αποδοχή» αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας.