• Νέο
Τηγάνι μαντεμένιο 20εκ ANKOR 832170
search
  • Τηγάνι μαντεμένιο 20εκ ANKOR 832170
  • Τηγάνι μαντεμένιο 20εκ ANKOR 832170
  • Τηγάνι μαντεμένιο 20εκ ANKOR 832170
Τηγάνι μαντεμένιο 20εκ ANKOR 832170

Τηγάνι μαντεμένιο 20εκ ANKOR 832170

7,90 €
    με ΦΠΑ

      Τηγάνι από μαντέμι 20εκ. με 100% φυσική επίστρωση (seasoned) με φυτικό λάδι κ έτοιμο για χρήση.Κατάλληλο για χρήση σε όλες τις εστίες,τις ψησταριές μπάρμπεκιου κ τους φούρνους.Παρέχει εξαιρετική κατανομή κ διατήρηση θερμότητας για ένα ομοιόμορφο μαγείρεμα

      Ύψος προϊόντος (cm): 4
      Μήκος προϊόντος (cm): 31
      Πλάτος προϊόντος (cm): 20
      ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ-ΦΡΟΝΤΙΔΑ
      Βήμα 1: Αφού τελειώσετε με το μαγείρεμα, αφήστε το μαντεμένιο σκεύος σας να κρυώσει εντελώς, πριν το ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μικρή ποσότητα σαπουνιού. Για επίμονους λεκέδες, σιγοβράστε λίγο νερό για 3-5 λεπτά και μετά χρησιμοποιήστε τη ξύστρα αφού κρυώσει το τηγάνι.
      Βήμα 2: Στεγνώστε αμέσως και προσεκτικά με ένα πανί χωρίς χνούδι ή χαρτοπετσέτα. Στα μαντεμένια σκεύη δεν αρέσει η συνεχής επαφή με το νερό. Εάν παρατηρήσετε λίγο μαύρο υπόλειμμα στην πετσέτα σας, είναι απλώς το seasoning και είναι απολύτως φυσιολογικό.
      Βήμα 3: Περάστε με ένα λεπτό στρώμα λαδιού μαγειρέματος ή σπρέι seasoning την επιφάνεια του μαγειρικού σκεύους σας. Χρησιμοποιήστε μια χάρτινη πετσέτα για να σκουπίσετε την επιφάνεια μέχρι να μην παραμείνει υπολείμμα λαδιού.
      ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-SEASONING
      Βήμα 1:Περάστε με ένα λεπτό στρώμα λαδιού μαγειρέματος ή σπρέι seasoning την επιφάνεια του μαγειρικού σκεύους σας. Χρησιμοποιήστε μια χάρτινη πετσέτα για να σκουπίσετε την επιφάνεια μέχρι να μην παραμείνει υπόλειμμα λαδιού.
      Βήμα 2: Τοποθετήστε το σκεύος ανάποδα στο φούρνο . Τοποθετήστε ένα μεγάλο φύλλο ψησίματος ή αλουμινόχαρτο στην κάτω σχάρα. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς C για μία ώρα. Αφήστε το να κρυώσει.
      Ποσότητα

      Ankor
      832170

      Χαρακτηριστικά

      Διαθεσιμότητα days
      Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
      BoxNow
      Yes

      Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

      Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της και τη βελτίωση της περιήγησής σας. Πατώντας «Αποδοχή» αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας.